top of page
immagine_story_1.jpg

De mythe ontstond in 1898 dankzij Wilhelmus Adrianus Van Berkel, die al zijn passie en ervaring gebruikte om mechanisch de beweging van de hand die met een mes snijdt, te reproduceren. Zijn uitvinding verspreidde zich al snel over de hele wereld. Berkel was in de jaren vijftig niet alleen een innovatief product, maar ook een waar statussymbool.

Meindersma is de exclusieve importeur en partner van Berkel in heel Nederland.

Na meer dan 100 jaar betekent Berkel nog steeds perfectie, betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. Een set waarden die met trots wordt doorgegeven en elke dag wordt gedeeld met degenen die deze wereld binnenstappen. Want Berkel is niet alleen een handelsmerk, het is een levensstijl, een verhaal, een passie! Het is toewijding aan elegantie en kwaliteit. Berkel is liefde voor alles wat mooi en uniek is. Het streven naar perfectie vertaalt zich in de grootste aandacht voor details, wat alleen mogelijk is dankzij een volledig ambachtelijk productieproces.

De zeer nauwkeurige mechanische kenmerken verbeteren de kwaliteit van het gesneden product en passen bij de schoonheid en buitengewone aantrekkingskracht van Berkel snijmachines.

Screenshot 2023-12-16 at 15.40.50_photos_v2_x2.jpg
b114-banner-desktop-2_3 (1).jpg
VOLANO FLYWHEEL
MANUAL SLICERS
bottom of page